5 Simple Techniques For اقساط

Wiki Article

پرکننده ترکیبی حاوی ذرات با اندازه‌های مختلف هستند که ۷۵–۸۵٪ وزن کامپوزیت را تشکیل می‌دهند. در واقع این دسته از پرکننده‌ها به این منظور طراحی شدند که همه خواص مطلوب پرکننده‌های سایز ماکرو و میکرو را با هم داشته باشند.

کامپوزیت راه خوبی برای ترمیم مشکلات جزئی دندان است و افرادی با مشکلات شدید دندانی یا بیماری‌های لثه و فک کاندیدای مناسبی برای این تکنیک نیستند.

اگر هر کی از این شرایط را دارید، می‌توانید کاندیدای خوبی برای استفاده از این تکنیک باشید. چه کسانی نباید کامپوزیت کنند؟

و اینکه برای کاشت ایمپلنت ابتدا باید وضعیت استخوان فک و لثه هاتون بررسی شود و بعد برای کاشت اقدام شود.

مرحله بعدی برای انجام کامپوزیت دندان، اچ کردن مینای دندان است. در این روش از یک اسید برای سفت‌تر کردن دندان‌ها (مینای دندان) استفاده می‌شود تا به‌این‌ترتیب مواد کامپوزیت بهتر و مستحکم‌تر روی دندان‌ها باند شوند.

دقت انجام جراحی در این روش بسیار افزایش خواهد داشت و خونریزی مانند روش جراحی با تیغ، نخواهیم داشت.

اول اینکه اگر دندان‌ها مشکلاتی جزئی دارند و شدت به‌هم‌ریختگی و نامرتب بودنشان زیاد نیست، می‌توان از روکش کامپوزیت به‌جای ارتودنسی استفاده کرد. برای مثال کامپوزیت برای دندان‌های کج درصورتی‌که میزان کج بودنشان عمقی نباشد یا این که تعداد آنها کم باشد، امکان‌پذیر است.

مراقبت‌های بعد از کامپوزیت کردن دندان‌ها هم اهمیت زیادی دارد. برای مثال در خصوص عمر کامپوزیت دندان‌های جلو، گاز نزدن مواد غذایی سفت website و رعایت بهداشت دهان و دندان در میزان ماندگاری این روکش‌ها بسیار مؤثر خواهد بود.

کامپوزیت‌های دندانی یکی از روش‌های بسیار مؤثر، در دسترس و کاربردی برای ترمیم مشکلات جزئی دندان‌ها است که می‌تواند به بهبود ظاهر و زیباترشدن لبخند افراد کمک کند. در این روش از انواع کامپوزیت برای دندان‌ها استفاده می‌شود که باید در انتخاب آنها شرایط فرد مراجعه‌کننده را در نظر گرفت.

علاوه بر این به‌منظور ترمیم دندان‌های شکسته، دندان‌های فاصله‌دار و دندان‌های نامرتب هم کامپوزیت‌ها کاربرد دارند.

کاشت دندان بهترین راه حل برای دندان های از دست رفته است.

روکش کامپوزیت می‌تواند ظاهری زیباتر و لبخندی بسیار جذاب‌تر به فرد بدهد. این تکنیک راحت‌ و در دسترس است و کارایی بسیار خوبی دارد.

در مواردی که کامپوزیت دندان نیاز به ترمیم دارد یا دچار تغییر رنگ و شکستگی شده است، باید به کا آن را برداشت.

متأسفانه، این دسته از کامپوزیت‌ها تحمل فشاری بالایی ندارند و نسبت به سایر مواد نسبت به سایش مقاومت خوبی ندارند.[۱۱]

Report this wiki page